top of page
IT Consulting

Search & Executive Search

 

Fokus på det vi er gode til

I kernen af Pro-Rekrutterings metode er der 5 trin, som sikrer jer en succesfuld rekruttering.

De dækker over hele den omfattende pakke vi kan tilbyde som sikrer en effektiv og professionel rekruttering, så I som virksomhed er sikre på at finde den rette kandidat.
 

For en mere dybdegående beskrivelse er I altid velkommen til at kontakte os. 

 

Kandidatprofil
For at sikre optimale betingelser for en succesfuld rekruttering skal følgende områder på forhånd klarlægges:

 • Personlige og faglige kompetencer
   

 • Løn og ansættelsesvilkår
   

 • Arbejdsopgaver og hvad der skal opnås i stillingen i det første år, samt hvilke målsætninger.
   

Igennem hele forløbet vil vi sørge for, at du har let adgang til at kunne holde et overskueligt system over de mulige kandidater - Vores Jobmatch system. Her er der tale om en vurdering af kandidaten ved et stjernebaseret system, plads til at kommentere din vurdering og indsætte spørgsmål, der skal afklares
 

consulting
Businessman Working in Office

Annoncering og tiltrækning

For at ramme en bred målgruppe annoncerer vi online på relevante jobportaler og på de sociale medier. I forbindelse med annoncering vil der indgå en kort beskrivelse af virksomheden, den respektive afdeling og hvilke kompetencer, der forventes til stillingen.

For at være sikker på at få fat i de helt rigtige kandidater, er vi meget grundige i vores søgen. Vi benytter os både af interne og eksterne kandidatdatabaser udover at lede gennem relevante kilder (headhunting).

Udskillelse

Først vurderes det om der er overensstemmelse mellem de kriterier, der blev opstillet i jobprofilen og indholdet i ansøgningen og CV’et. Desuden indhenter vi straffeattest, RKI og referencer. Hvis ansøgning og CV matcher med jobprofilen, inviteres kandidaten til et indledende interview hos os og der udarbejdes en personprofil og foretages en kognitiv test.

Efter dette møde, der vil foregå fysisk hos en af vores konsulenter, foretages der en kandidatudvælgelse, til brug i den videre proces. Dermed får du som kunde et godt overblik over dine mulige kommende medarbejdere.
 

Consultation

Selektion
Vi udarbejder en skabelon til samtalen med kandidaten i første runde (ca. 1 time).
Et eksempel på en sådan skabelon kan ses her:

 • Kort velkomst med præsentation af den næste times forløb
   

 • Efter velkomsten gennemgås kandidaten på baggrund af ansøgningen, CV’et, styrker og svagheder, forventninger til job og kollegaer mv.
   

 • Præsentation af jeres virksomhed
   

 • En gennemgang af, hvad jobbet indebærer
   

 • En kort test af kandidatens viden på området
   

 • En gennemgang af resultaterne fra kandidatens kognitive test
   

 • Kandidatens tur til at stille at stille spørgsmål til stillingen
   

 • Afrunding og en beskrivelse af det videre forløb

Nedenstående er vores typiske opbygning af samtale nummer to (ca. 1 time) med en kandidat, der er gået videre fra første runde:

 • Kort velkomst med præsentation af den næste times forløb
   

 • Kandidatens kompetenceprofil, der er blevet udarbejdet på baggrund af testresultaterne, gennemgås. Eftersom resultatet af den kognitive test blev gennemgået i den første samtale, kigges der i dette step særligt på personlighedstesten. Kandidaten bringes til at forholde sig til resultatet og bliver samtidig bedt om at redegøre for resultatets praktiske betydning for arbejdet. Ydermere bliver der stillet spørgsmål til kandidatens evne til at samarbejde.
   

 • Derefter er der tid til at komme med uddybende spørgsmål fra ansættelsesudvalget bestående af repræsentanter fra Pro-Recruitment samt virksomheden.
   

 • Slutteligt har kandidaten mulighed for at få afklaret eventuelle spørgsmål. Ligeledes kan ansættelsesudvalget høre, om kandidaten har modtaget andre tilbud og hvor langt i denne proces, kandidaten er kommet.

Ansættelse og evaluering

I første omgang står du og din virksomhed selv for ansættelseskontrakten, men vi stiller selvfølgelig hjælp til rådighed, hvis det er relevant.

Det er desuden vores ansvar, at de andre kandidater bliver informeret og får svar på deres ansøgninger

Vi følger op overfor både dig og kandidaten cirka 3 måneder inde i ansættelsen. Det gør vi for at sikre, at alt går efter planen, samt at der ikke er små misforståelser eller uafklarede forventninger, som kan ødelægge harmonien og effektiviteten på arbejdspladsen.

bottom of page