top of page
Business People Mingling

om Pro-Rekruttering

Pro-Rekruttering blev i 2018 stiftet af Henrik Jespersen, med en vision om at skabe sammenhæng mellem Ordentlighed, ærlighed og kompetence, med øje for at skabe en succesfuld rekrutteringsproces til en rimelig pris.

Siden Har det udviklet sig med aktiviteter i flere virksomheder.

Vi har selv været ledere og direktører og ved hvor vigtigt det er at have de rette kandidater, og vi har praktisk erfaring med at både være til og holde ansættelsessamtaler.

Dertil Pro-Rekrutterings partnere akkrediterede udøvere af Lencionis “Five Dysfunctions of a Team”, DiSC® assessment; Garuda Personprofiler og Garuda logik, Myers–Briggs Type Indicator, The Predictive Index og Hogan Assessments. 

Vi er certificerede i en lang række test, og vi rådgiver sammen med kunden om hvilke test der er relevante for deres rekrutteringsproces. Med Pro-Rekruttering får du en rekrutteringspartner der kan løse enhver rekrutteringsopgave.

Læs mere om vores proces og metode her, eller kontakt os for at høre nærmere.

Vi skaber en værdifuld rekrutteringsproces igennem vores principper om Ordentlighed, Ærlighed og Kompetence 

Ordentlighed

De kandidater som vi bringer i spil, skal have en rekrutteringsproces der udviser den værdighed som kandidaten har ret til i processen. Vi tror på at skabe en proces, hvor selv et afslag kan resultere i en positiv oplevelse.

Ærlighed

Vi tror ikke på at obfuskere rekrutteringsprocessen for vores kandidater. De fortjener at være med i den udstrækning at de vil og har gavn af det. Vi lægger ikke fingre imellem, og søger at hjælpe og sparre, så kandidaten er klædt bedst muligt på.

Kompetence

At finde de rigtige kandidater kræver ikke kun at kunne finde de rette kompetencer, men at skabe den rette proces for at de kan komme til udtryk.

Ordentlig ledelse og onboarding begynder allerede fra første kontakt, så vi fokuserer på at skabe en professionel og inddragende rekrutteringsproces, med fokus på de rette kandidater, så i får de medarbejdere som i skal bruge.

bottom of page